VECKANS TRÄNING

Sommaren närmar sig med stora steg, endast någon vecka kvar tills jag går på sommarlov! Träningen den här veckan har gått åt h*lvete... Förlåt för uttrycket men det är så det har gått och så det känns. Måndag, tisdag och onsdag fick jag till grymma pass som resulterade flera dagars träningsvärk! Hatkärlek! Men i tisdagskväll fick jag ont i halsen.. Förvånade? Det är inte jag! Jag förstår inte vad jag gör som får ont i halsen stup i kvarten.. Blir så ledsen! Har varit sjuk i princip sen onsdags, men har försökt att hålla igång ändå! Det är halsen som har gjort att träningen skitit sig den här veckan, har blivit en hel del powerwalks! Vad har du tränat i veckan? 
A M
 

Min genomförda träning den här veckan:
Måndag - Ben och rumpa
Tisdag - 5 km Powerwalk och mage
Onsdag - Armar/axlar/rygg
Torsdag - 7 km Powerwalk 
Fredag - 10 km Powerwalk med 10-15% incline + mage
Lördag - 9 km Prowerwalk
Söndag - 8 km Powerwalk + mage
 <3

Gillar

Kommentarer

Alice,
Usch så jobbigt att du blir sjuk igen! 😟 Hoppas du kommer på varför och att det löser sig! <3 Tycker ändå att träningen ser bra ut, kom ihåg att ta hand om dig och låta kroppen vila helt ibland också. Kram.
lallizzlife.blogg.se
Amanda Forsman,
Jobbigt med halsont, men hoppas det är bättre nu!
amandaforsman.blo.gg
Amanda,
Alltså så duktigt av dig, men hoppas du kryar på dig <3
mandasdiary.devote.se
Matilda,
Heej! Nu har jag lottat ut vem som blev Veckans bloggläsare på min blogg, så in och kika om det blev du! Om inte, var gärna med igen (: Kraam!
nouw.com/matildardn
NICOLE,
Sv: jaa verkligen kul 😃 Kram
nwistrand.forme.se
Erika,
Vad skönt med sommarlov snart 😊
icanpikan.blogg.se
Amanda Forsman,
Hoppas du haft en bra måndag 😊
amandaforsman.blo.gg
Anita,
Usch med förkylning....
siliiins.blogg.se/
moa,
åh så himla skönt med sommarlov snart och vad duktig du är som utförde så många träningsmoment förra veckan. 😃 jag har hamnat i en tråkig paus tyvärr. men ska försöka komma igång snart hehe. kram finis.
moamedalicia.com
Sandra ,
Sv: hoppas du mår bättre nu iaf 😊 Nej eftersom jag är gravid så tränar jag inte längre. Ska ta tag i det sen när bebisen är född 😊
sandroou.blogg.se